Kreidler Club Noord Nederland Activiteiten 2017/2018

Hieronder een overzicht van de clubactiviteiten van Kreidler Club Noord Nederland (KCNN). Dit overzicht is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Nieuwe activiteiten zullen op datum worden toegevoegd. Activiteiten die geweest zijn blijven na afloop nog enige tijd op de website vermeld.

Bij alle toertochten van KCNN is het "Toerregelement" van toepassing.  Het toerregelement vindt u hieronder onder het kopje "Aansprakelijkheid".

Door inschrijving en deelname aan onze toertochten gaat U zonder enig voorbehoud akkoord met het Toerregelement van de KCNN.

Zaterdag 5 augustus Lauwersmeertocht Grijpskerk

Alweer voor de 17de maal vanuit Grijpskerk, een schitterende tocht in en rond het Lauwersmeergebied. Halverwege de rit volgens traditie een snuifje zeelucht en tijd voor een verse vishap in de haven van Lauwersoog. Vanaf 09.00 uur verzamelen aan de

"Van Damstraat 2d" in Grijpskerk.

De koffie staat weer gereed. Vertrek toertocht om 10.00 uur, lengte toertocht 90 km. Info: 06 26548317 (Klaas-Jan Mulder)

Zaterdag 26 Augustus Oldtimerfestival Twijzelerheide

Op zaterdag 26 Augustus wordt weer de Oldtimerfestival te Twijzelerheide georganiseerd.
8e Oldtimerfestival Twijzelerheide. Met o.a. grasbaanraces, brommertoerrit, clubs voor bromfietsen, motoren, vrachtwagens, auto- en tractorclubs en onderdelen-curiosa-markt.
Open vanaf: 10:00 uur. Terrein aan Wyldpaed 2.
Info: www.oldtimerfestivaltwijzelerheid.nl
De deelnemende klassen zijn gelijk als die in Hoornsterzwaag.

Zaterdag 2 September 5de en laatste Den Ademarit

Voor de vijfde maal een clubrit vanuit Hallum, Friesland. Verzamelen vanaf 09:00 uur aan de Deniastate 2 bij de familie Adema. De koffie staat natuurlijk gereed. Vertrek om 10:00 uur met een rondje om de kerk, aldaar kort moment stilte en het leggen van bloemen. Lengte toertocht 90 km. Info: k.suierveld(at)home.nl

Zaterdag 9 september Open Toertocht Drachten

Een toertocht die zich nog steeds mag verheugen in toenemende belangstelling gezien het aantal deelnemers de afgelopen jaren.

De locatie voor verzamelen is bij PKShop Stationsweg 54 Drachten Vertrek toertocht om 10.00 uur, lengte toertocht 75 km. Info: 0513-41 54 86