Kreidler Club Noord Nederland Activiteiten 2017/2018

Hieronder een overzicht van de clubactiviteiten van Kreidler Club Noord Nederland (KCNN). Dit overzicht is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Nieuwe activiteiten zullen op datum worden toegevoegd. Activiteiten die geweest zijn blijven na afloop nog enige tijd op de website vermeld.

Bij alle toertochten van KCNN is het "Toerregelement" van toepassing.  Het toerregelement vindt u hieronder onder het kopje "Aansprakelijkheid".

Door inschrijving en deelname aan onze toertochten gaat U zonder enig voorbehoud akkoord met het Toerregelement van de KCNN.

Donderdag 10 mei 2018 Oldtimerfestival Hoornsterzwaag

Naast Hoornsterzwaag zien we ook op andere plaatsen in het noorden van ons land dat er weer meer Classic Grasbaanraces gereden worden. De gouden tijden van de Zwarte Bond herleven, en die revival is al in 1995 begonnen in.....HOORNSTERZWAAG !

Zoals ieder jaar weer met de bekende noordelijke grasbaanrijders in het rennerskwartier en op de baan. Aanwezig uiterlijk om 10:00uur voor inschrijving & keuring; Gebben / VHS / EnPo / Femsa / VanVeen / Sachs grasbaanmachines. Inschrijven voor de grasbaanraces kan via de website.

Website http://oldtimer-evenement.nl  of de specifieke pagina voor de motorrace  http://oldtimer-evenement.nl/activiteiten/motorrace.html

Meer info Tel. 0516-462150 Parkeren / Stalling voor je Kreidler aldaar is mogelijk, wel zelf ff een slotje meenenemen aub.

Festivalterrein lentree aan de Jan Evertswei te Hoornsterzwaag. 

Zaterdag 12 mei 2018 Hijum

Zaterdag 12 mei 2018

Vanaf 9:30 uur verzamelen.

Vertrek 10:30 uur.

Informatie? Bel 06 4475 3705

Zaterdag 9 Juni 2018 VROEM te Joure

www.vroem.com