Leden Service

Dit onderdeel houd zich bezig met de promotie van de club en probeert voordeel voor de leden te behalen. Onderdelen hiervan zijn ; Technische hulp en ondersteuning en de Kortingsregeling voor onderdelen en onderhoud.

Een overzicht van de beschikbare reproducties van originele folders en hoe die in je bezit kunnen komen zal hier nog verschijnen.

KCNN Badges

Ter vergroting van de herkenbaarheid zijn er KCNN badges gemaakt. Deze zijn alleen voor de KCNN leden te koop. De kosten van een badge zijn  4,50 per stuk en te verkrijgen bij de penningmeester, Roelof Hoekstra of af te halen bij Kreidler Service Grijpskerk.

Club-Kortingsregeling voor leden

Uiteindelijk is een concrete invulling gevonden voor dit onderdeel van de KCNN. Aan KCNN leden wordt een directe korting gegeven op onderdelen (tot 20%) door Kreidler Service Grijpskerk.

Niet iedere groothandel\leverancier is gecharmeerd van een kortingsregeling door een servicepunt. Kreidler Service maakt dit wel mogelijk door duidelijke afspraken te maken met leveranciers. Dit houd ook in dat op bepaalde onderdelen geen korting gegeven kan worden omdat de prijs al erg scherp is en andere handelaren hun aardappels ook moeten betalen.

Natuurlijk worden andere handelaren van harte uitgenodigd om en vergelijkbare of dezelfde regeling toe te passen voor KCNN leden.